Pentru ca ne place sa stralucim oricum, oriunde

Adorăm să fim mereu în centrul atenţiei indiferent dacă mergem la un party, la job, în grupul de prieteni şi chiar în familie. Încercăm să ieşim în evidenţă prin ţinută, comportament, atitudine, make-up şi facem tot posibilul ca acest lucru să devină real.

Probabil am tot văzut la petrecerile de final de an cum paietele au fost omniprezente în ţinutele celor din jur. Nu numai că au ales o ţinută cu paiete, dar au ales să fure şi câteva priviri. Poate că până acum le dădeam, dezgustaţi, la o parte ,dar parcă începem să ne schimbăm punctul de vedere.

 

Anul 2017 a adus un plus de sclipire prin introducere de paiete în ţinutele casual atât pentru bărbaţi, femei, cât şi pentru copii. Combinaţia acestora cu piese foarte simple sau sport, cu tricouri cu imprimeuri simpatice, cu jeans sau pantaloni cu croi simplu, a dus rapid la creşterea popularităţii acestor particule catchy. Mai multe decât atât, accesoriile sunt mai mult decât inutile într-un outfit cu paiete.

Poate că gusturile nu se discută dar cifrele în vânzări sunt vizibile, brand-ul ZARA a profitat de moment şi a introdus în luna decembrie colecţia glitter for men, women and kids. Sacouri şi rochii cu paiete, tricouri cu personajele preferate din desenele animate iar un must l-au constituit paietele reversibile, atracţia pentru toate vârstele.

Totuşi un outfit reuşit este acela în care te simţi confortabil. Paietele sunt un plus pentru că strălucesc cel mai bine în luminile unui party.

   Full outfit / ZARA

Photo / Sorin Pantelimon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *