LOGOMANIA X COLLECTIVE

Atunci cand vorbim despre logomania, stim exact la ce ne referim. Brand-urile au facut exces anul acesta din a-si promova produsele imprimandu-si logo-ul cat mai vizibil pe toate articolele vestimentare facand din oameni adevarate reclame umblatoare.

Dintre toate brand-urile care au pus in practica aceasta tactica, cel mai mult mi-au atras atentia, apropiindu-se de stilul meu vestimentar, articolele de la Calvin Klein. Stim ca cel mai dureros lucru pentru noi, carora ne place sa aratam bine atunci cand mergem pe strada, este atunci cand vedem alte persoane care poarta acealasi element ca si noi. Atunci cand porti un tricou original Calvin Klein, stii sigur ca nu il vei intalni la jumatate din oras, si asta nu poate decat sa ne faca fericiti.

Asa ca am apelat la unul dintre magazinele Collective pentru a ma sfatui in vederea urmatorului shooting.

 

Dupa cum spuneam si intr-un articol anterior, fiecare shooting are o insemnatate, iar fiecare stare pe care o eman in momentul cand pozez, sper cu desavarsire sa o transmit mai departe persoanelor care ma urmaresc. Sunt curios ce transmit pentru tine, cel care citesti acest articol acum.

Am ales sa fiu lipsit de culoare. Ce-i drept, imi plac mult non-culorile, iar cele mai multe elemente din garderoba mea sunt albe sau negre. De fapt, asa sunt eu atunci cand ies pe strada, completez cu zambetul o tinuta lipsita de culoare dar totusi de actualitate.

 

Wearing:

T-shirt – Calvin Klein

Overall – Item Creator

Shoes – Calvin KleinĀ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *