London Experience: ALTERNATIVE HAIR SHOW 2018

Recent m-am intors in Bucuresti dupa o vizita la Londra si inca nu imi pot da seama care este sentimentul care ma incearca: tristete ca timpul nu mi-a permis sa vizitez mai mult metropola dar de fiecare data cand prind un moment liber esuez undeva intr-un pat unde ma pierd in cele mai adanci taine ale somnului, bucurie si good vibes pe care le-am primit din partea capitalei dar si a locuitorilor si mai ales multa motivatie si putere de munca.

Laurentiu Bostan sau Boston pentru cunoscatori, de la Artist Salon & Academy, a dat din maini in parul meu si a fost ales sa reprezinte Romania la unul dintre cele mai mari show-uri pentru hairstylisti organizat la Londra, Alternative Hair Show.

Freemasons` Hall si-a deschis portile anul acesta si a prezentat publicului cel mai “Mystique” show cu artisti din Marea Britanie, Italia, Statele Unite ale Americii, China etc. Pentru prima data in istorie, Romania a fost pe podium la categoria Cut & Color Men.

Lentila a fost punctul culminant si elementul care mi-a dat cele mai mari batai de cap. Dupa doua zile de incercari de a atasa lentila … au urmat alte doua in care a trebuit sa scap de ea.  Dar a fost o experienta.

Hair / Laurentiu Bostan / Artist Salon & Academy

MUA / Viorica Mitu

Styling / Amelian Atelier

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *