Iubeste-te pe melodia altuia

Se pare că un psihopat are și părțile lui bune uneori. Da, un psihopat scrie articolul ăsta acum, în timp ce alt psihopat îl citește și se regăsește în el. Un altul îl citește și brusc își aduce aminte de experiențele trăite alături de un psihopat iar altul și-ar dori să citească acest articol dar poate îl va găsi atunci când cuvintele cheie se unesc cu interesele lui.

Cert este că un psihopat iubește cu toată ființa lui, zi și noapte, fără încetare, visează mult și este în mintea ta. Da, degeaba te minți. Știi că poți face orice pentru că te iartă și știi ca va fi acolo de la primul tău salut. Ei bine, nu te baza pe asta, sunt sigur că viața îți va da ce ai dat la rândul tău. Da, Karma este o curvă, și nu una oarecare, ci una bine intenționată. Așa că nu o lăsa să îți ia bucați din tine, și aici nu ma refer la cele fizice, ci la cele sufletești. Dacă ai s-o pierzi, ai să mori. Tăcere.

Subconștientul începe să îți lucreze acum, parcă începi să te regăsești, inima îți bate mai tare și incep să te treacă și primii fiori. Brusc îți trec prin minte toate momentele frumoase care repede sunt copleșite de gândul ultimelor cuvinte urâte sau de ultima palma pe care ai primit-o. Nu te lăsa înșelat, dragostea ta nu constă doar în asta. Uneori, dragostea înseamnă și ultimul sărut pe frunte atunci când adormeați în brațe sau ultimul te iubesc spus pe grabă dimineața înainte de plecare. Vorbim de gesturi mărunte care se află încă acolo în interiorul tău. Acum de tine contează pe melodia cui vrei să te iubești, doar că nu o face cu volumul la maxim. You know what I say! Un psihopat nu suportă asta.

Să știi că oricât te-ai îmbărbăta, oricât de mult ți-ai spune ca mai sunt și alții făcuți special pentru tine, nu faci decât să te minți singură. Și poate o să rămâi chiar singură. Te-ai gândit la asta?

Totuși sper că nu am iubit până la cer și înapoi persoana greșită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *