Denim meets Converse

I did it! De data asta am sfidat vremea de afara dar macar am o scuza buna. Nu puteam sa pastrez ideea pana anul urmator cand vremea va fi de partea mea. Ideea cu denim-ul care intalneste converse mi s-a parut putin uitata si am zis sa o readuc in actualitate sub o forma sau alta.

Cred ca aceasta combinatie niciodata nu o sa dea gres si e potrivita indiferent de contextul in care te afli – iesirile cu prietenii, la date sau chiar la unele evenimente daca este asortata potrivit.

 

 

 Eu am ales Pasajul Basarab, unul dintre locurile mele preferate pentru shooting la care revin de fiecare data cu drag. A devenit, ce-i drept, destul de comercial in ultima perioada dar totul tine de noi sa il facem sa para cool si diferit.

Am fost prima data aici in urma cu patru ani, abia ce facusem mutarea si urma sa imi incep cum trebuie viata de Bucuresti. Era printre locurile cele mai recomandate de fotografi pe diverse blog-uri si am zis ca trebuie sa incerc.

Aceiasi oameni plictisiti care asteapta acelasi tramvai vechi si ruginit pe acelasi pasaj plin cu masini care gonesc si claxoneaza de fiecare data orice vietate care misuna – cam asa as putea descrie in cateva cuvinte Pasajul Basarab. Iar asta il face diferit.

Wearing:

T-shirt – Scotch & Soda

Jacket – Pepe Jeans

Trousers – Bershka 

Shoes – Converse 

 

 Photo / Roberta Costea 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *