Un barbat poate fi fericit cu orice femeie, atata timp cat nu o iubeste

Greu de înțeles, dar totuși adevărat.

În general, cel mai important lucru în viață este să fii fericit. În special tu, sau doar tu. Când îți aduci aminte acordă-i și ei un dram de fericire. Dar suficient cât să îți mai rămână și ție. Nu știu ce contează mai mult pentru tine, fericirea ta sau a celei care îți oferă plăcerile sexuale, zic plăceri sexuale pentru că momentan nu ți-a făcut un copil și pentru că e singurul moment când tu simți că ea îți oferă puțin din fericirea ei. Este ca un stil de viață.

Totul în jurul nostru este iubire, chiar dacă iubirea înseamnă suferință. Însă, fie vorba între noi, să ne ascundem după sloganuri nu este tocmai ok. Chiar și pentru cel mai misogin bărbat tot se va găsi o făptură gingașă care îi va fura mințile. Va veni un moment când îi vei iubi în egală măsură și calitățile și defectele. Încă suntem tineri. Sperăm totuși să rămânem așa.

Dar să revenim la a fi misogini, așa cum le place să ne numească câteodată.

Nu vreau să îți rup capul, nici inima, vreau doar să te urc pe pereți și asta ne face fericiți pe amândoi. Poate în seara asta mă faci să mă îndrăgostesc. Nu de alta, dar în ultima vreme am fost fericit cu toate și am uitat cum e să iubesc doar una. Credeam ca e moral să le iubesc pe toate dar mi-a zis una dintre ele că nu. În ultima vreme m-am simțit ca într-un serial turcesc, să le domin dar să nu o iubesc pe niciuna. La finalul zilei, tot singur adorm. Mi-au zis că nu le lasă mami să doarmă la o prietenă.

Good to know, bad girl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *