Hai sa facem dragoste HD

Știi că ești acolo unde trebuie dacă atunci când deschizi ochii, zâmbești și îți continui somnul. Știi că ești acolo unde trebuie dacă atunci când te trezești ai două mâini care te ating și un suflet care știi că bate necondiționat doar pentru tine. Și mai știi că ți-ai dori să fii mereu acolo unde lucrurile sunt exact așa cum le povestești.

Acum ești fericit dar oare mâine tot așa? Uneori te doare, alteori zâmbești sau arunci un zâmbet fals și treci mai departe.

Omule, nu știu de câte ori ai dat semnale de fericire în ultima vreme dar știu de câte ori ai dat de tristețe. Și nu le numeri pe degetele de la o mână, nici de la două, nici degetele de la picioare nu te prea ajută. Acum, când în sfârșit e bine, nu mai contează nimic. Nici ce a fost, nici ce va fi, nici cine ești. Pentru că până la urmă ai ajuns unde ai vrut, lângă cine ai vrut. De data asta nu contează drumul, ci destinația. Simți asta până în măduva oaselor și mai departe de ea, orice ar fi.

Acum parcă lacrimile care ți-au curs știi că au fost irosite și tot ce ai iubit este istorie. Norocosule, de câte ori ai iubit așa, nici tu nu știi, dar de data asta îți trece prin tot corpul.

Mai știi ce fericit erai când îți pierdeai nopțile în Loft și credeai că ai atins fericirea absolută? Mai știi când ajungeai acasă cu cămașa udă de șampania aia scumpă? Îți curgea șampania pe piele. Îți ajungea la suflet.

Acum, hai zii tu, ce e fericirea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *