5 rezolutii pentru 2019

2018 a fost, cu siguranta, un an bun. Mai bun ca 2017, mai putin bun decat 2019. Un an in care am ras, am plans, un an in care am trait la intensitate maxima toate momentele. Am cunoscut oameni noi, am pierdut oameni vechi si m-am gasit pe mine. Am primit lectii si am dat lectii, mi-am indeplinit cateva obiecte dar mai am inca cateva sute.

In 2019 stiu cine sunt, ce imi doresc si pe cine imi doresc.

As spune despre 2018 ca a fost un an al lectiilor, al maturizarii, schimbarii si al obiectivelor noi, presarat cu provocari care mai de care si experiente importante, fericire, lacrimi, anxietati, momente pe care vreau sa le retraiesc de fiecare data.

As vrea sa iau cu mine in 2019 tot ce este bun si sa las in 2018 toate experientele care m-au facut sa urlu, si nu de fericire, toate relatiile esuate, toti oamenii falsi, toate noptile nedormite si tot ce m-a facut sa plec capul.

Am facut si o lista cu cateva obiective pe care vreau sa le ating in 2019:

1. Sa nu mai fiu delasator

Cred ca principalul obiectiv pentru care am scris articolul si principalul meu inamic. Sa nu mai fiu delasator, sa nu mai astept sa mi se intample, sa muncesc mai mult, sa imi gasesc resursele, sa fac lucrurile la timpul lor pana nu e prea tarziu. Imi place sa cred ca este acea perioada a vietii cand incep sa fiu relevant, sa contez, sa fiu tratat ca un om matur si ca este momentul oportun sa accelerez.

2. Sa postez mai mult 

In 2018 am lucrat mult la ceea ce inseamna online, poate nu la fel de mult cum mi-as fi dorit, dar am facut asta atat pentru altii dar mai ales pentru mine, si diferentele s-au vazut acolo unde m-am straduit. In 2019, mi-am propus sa dublez totul, sa postez mai mult, mai calitativ: Instagram, Facebook, blog si mai ales Youtube pe care l-am neglijat complet.

3. Sa fiu mai sincer, mai true si sa nu mai ascult parerile care nu conteaza

Nu ca in 2018 as fi fost un mincinos, din contra, cred ca sunt cel mai sincer om pe care il cunosc (si modest) ^_^ dar nu de fiecare data am fost true cu oamenii, nu mi-am exprimat parerea si punctul de vedere la momentul potrivit si nu am fost suficient de drastic cu mine.  Pe langa acestea, m-am ghidat dupa spusele altora si am ascultat pareri irelevante care s-au dovedit a fi toxice.

4. Sa lucrez la proiectele personale incepute in 2018 

Ce-i drept sunt cateva, unele deja incepute, unele la stadiul de proiect. Nu vreau sa spun nimic despre forma lor deoarece sunt foarte superstitios. Cred ca e timpul ca toate sa prinda contur in 2019.

5. Sa fiu mai uman

Uneori uit de latura mea umana si ma comport ca un robotel intr-o societate la fel de robotizata. Cred ca e timpul sa dedic mai mult timp lucrurilor care imi fac placere si sa calatoresc mai mult.

2019 reasons to smile

Wearing:

Sunglasses – Le Specs

Leather Jacket – ZARA

Hoody – G-Star Raw

Trousers – Bershka 

Footwear – Nike 

 

Photo / Radu Sava

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *