Stări în vanN 3/7: PRESIUNE

Scuip! Astăzi scuip pe ea! Acum mai mult ca de obicei! A început intr-una dintre nopțile lungi pe care le tot am in ultima perioada. Cu diverși oameni care îmi violează DM-ul de pe Instagram, cu diverși oameni pentru care lipsa somnului este o fantezie sexuală lipsită de cuprins.

Oamenii evoluează cel mai bine sub presiune. Îmi place sa cred ca toată presiunea oamenilor din jurul meu este doar etapa de maturizare si ca in sfârșit îmi las pielea de adolescent in dulap. Un adolescent mai relevant decât alții, legat, totusi, la mâini si la picioare de o societate obosita si bolnava.

Am o întrebare pentru tine: Poți sa fii perfect pentru cineva si in același timp sa fii perfect pentru propria persoana? La tine s-au pupat lucrurile? Câteodată îți dai seama ca nimic nu este in neregula cu tine, ci ca problema este la alții. Daca eram perfect, probabil nu mai eram acum aici. Poate aveam alta traiectorie, poate egoismul urla in mine.

Oamenii iau si uita sa dea înapoi. Si aici nu ma refer la blowjob. Râdeam doar de cât esti de singur. Si asta pentru ca nu ai timp, de prietenii, de familie, de tine. Si știi ca ei vor acum, toți vrem acum. Nu blowjob.

Cea mai importantă durere a ta vine de la dragoste. Ce ai oferit, ce nu ai primit, ce urmează sa oferi. Nu am fost doar eu de vina, niciodată nu este doar unul de vina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *