Stări în vanN 6/7: Degeaba e bună la suflet dacă nu e bună la pat

Zic, degeaba e buna la suflet daca nu e buna la pat. Si nici buna la pat nu o sa fie toata viata. Ce-i drept, lucrurile vor sta diferit dupa trei luni, atunci cand obiectul muncii nu mai prezinta interes. Cacat! Alegerea ii apartine, o schimba viata sau isi schimba viata. Ideea e ca indiferent de schimbare, organul ei sexual nu va mai arata la fel. Ai stricat-o si pe asta, prostule!

Totusi alege-o pe aia care te vrea si in inima, nu doar in pat. In pat inca poti ajunge cu oricine. Dar nu oricine poate ajunge cu tine. Asta iti place sa crezi. Adevarul e undeva ascuns. Pastreaza-ti principiile si vei ajunge un Adam singur cu o Eva in bratele altuia, muscandu-i merele.

Ti-au scapat printre degete cateva, bune la suflet, mai putin bune la pat. Nu te judecam! Suntem aici sa te sustinem. Mai stii ce fericit erai cand iti pierdeai noptile in LOFT si credeai ca ai atins fericirea absoluta? Mai stii cand ajungeai acasa cu camasa uda de sampania aia scumpa? Iti curgea sampania pe piele. Iti ajungea la suflet.

2019, we create memories!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *