În lanțuri

De ce ne îndrăgostim? Pentru ca mai apoi să ne fie frânte inimile. Pentru ca mai apoi să le frângem și noi la rândul nostru persoanelor care chiar ne apreciază. Pentru ca mai apoi și ele să le frângă altor persoane și împreună să fim o planetă de inimi frânte. Deci, câte inimi frânte ai notat până acum? Te-ai gândit vreodată? Sau câte inimi ai frânt fără ca măcar să îți dai seama?

Câteodată, chiar ne îndrăgostim ca să ne fie bine, știi tu momentul ăla, așa cu toată ființa. Uneori alergăm după dragostea pierdută, facem alegeri proaste, ne pierdem timpul cu persoane nepotrivite, și totul ca să îi dăm pace inimii. Care inimă? Ești sigur că o mai ai? Sau că ai avut-o vreodată?

De dragoste pe interes, ai auzit? Asta dacă o mai putem numi dragoste. Nu știu cum să zic, dar aici ești târfă conștientă. Și indiferent cât o să îl doară pe cel de lângă tine, ar trebui să te doară și pe tine măcar 5 minute înainte să te pui la somn.

Și totuși de ce ne îndrăgostim? Pentru că așa suntem structurați, pentru că așa e frumos și moral. Pentru că așa am fost învățați să iubim și să fim iubiți. Chiar dacă de cele mai multe ori nu este reciproc. Există cel iubit, și cel care iubește. În ce proporții, nu știu …

Tu de ce te îndrăgostești?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *