N-am invatat!

Dani Mocanu, 5GANG, Abi!

Bun! Acum ca ti-am captat atentia, ia un loc pe canapea, rapeste-ti doua minute din timpul tau si invata macar tu, din greselile altora, din greselile mele, din greseli in general. Stiu ca te preseaza timpul, stiu ca ai alte lucruri mai bune de facut dar daca ai dat swipe up, cu siguranta ai un motiv pentru care esti aici. Poate ca nu e cel pe care il asteptai sau poate vei gasi raspunsul exact la una din intrebarile tale.

Ne devoltam, prin tot ce se intampla in jurul nostru, ne dezvoltam. Copilaria poate nu a fost asa cum ti-ai dorit-o, dar a meritat. De adolescenta ai trecut de mult timp si parca inca mai speri sa te intorci acolo si sa reactionezi ca omul de acum.

Acum insa esti tu! Un copil ajuns mult prea devreme la maturitate, cu fricile trecutului tinute undeva ascunse, care se descopera pe sine de la o zi la alta si care mai invata.

Am cunoscut multi oameni de-a lungul timpului, sub diverse forme. Frumosi, urati, grasi, slabi, gay, straights. Unii au ramas, altii au plecat. Un regret mai am in ceea ce ii priveste. Ca nu am apucat niciodata sa le spun ce simt. N-am invatat sa le spun ce simt! Ca ii apreciez pentru ceea ce sunt, ca ii tin aproape cu un motiv, ca mi-au dat o lectie sau ca pur si simplu ii iubesc.

Ne cunoastem, nu? Daca nu in real life, macar de pe Instagram. Sau poate ne-am intalnit o data. Totusi nu cred ca ti-am spus ce simt. Cu siguranta nu am facut asta. Dar macar intreaba-ma tu. Ajuta-ma sa fac asta!

N-am invatat inca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *