Ce inseamna pentru mine “Actiunea secreta a inimii”

Desi nu stiam ca asa o sa se numeasca, “Actiunea secreta a inimii” e latura mea mai putin cunoscuta, anumite fragmente din viata mea puse in versuri, unele cu o vechime de aproape 2 ani.

Desi la inceput am fost foarte reticent cu versurile mele, recent am luat decizia sa ii las pe ceilalti sa ma cunoasca mai bine, cu bune si cu rele, mai putin arogant decat ma stie lumea si chiar sensibil de multe ori.

Am inceput totul cu postari pe Instagram, iar feedback-ul primit m-a impins sa scriu primul eBook “Actiunea secreta a inimii: Chiar si Adam gresea”. Pentru ca da, cu totii gresim, cu totii iubim si suntem iubiti si avem cate o povestea de dragoste pe care o tinem ascunsa numai pentru noi, sentimentele care ne macina de cate ori ne gandim si impactul trairilor asupra noastra.

Ma bucur sa vad ca tot mai multe persoane se regasesc in povestea mea si ca impreuna impartasim aceleasi sentimente. “Actiunea secreta a inimii” e despre oameni. Despre oameni care au fost mici din cauza iubirii, despre aceiasi oameni care au devenit mari si s-au dezvoltat frumos intr-o alta.

Descarca si tu gratuit de AICI si spune-mi care e strofa preferata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *