10 lucruri pe care le-am invatat in perioada de auto-izolare

A fost o perioada lunga pentru fiecare dintre noi. O perioada la care am actionat diferit, o perioada pe care cu siguranta am simtit-o in felul nostru. Pentru mine, au fost 2 luni de care aveam nevoie. Nevoie sa ma regasesc si sa ma deconectez de la tot, nevoie sa imi incarc bateriile care abia mai functionau. Cu toate astea, 10 lucruri, cu siguranta, am avut de invatat:

  1. Nu am petrecut niciodata atat de mult timp cu mine, desi imi doream. Insa activitatile si rutina din fiecare zi nu imi permiteau. Cu toate astea, in perioada de auto-izolare am devenit cel mai bun prieten al meu, acum stiu mult mai bine ce imi doresc si ma cunosc exact asa cum ar trebui. Am invatat sa pretuiesc momentele in care lenevesc pe canapea si imi dau propriile sfaturi.
  2. Filmele si serialele nu sunt o pierdere de timp – da, aveam o parere mai putin buna si mereu am crezut ca orele pierdute in fata laptopului si uitandu-ma la filme sunt ore pierdute pe care as putea sa le folosesc altfel.
  3. Imi apreciez mai mult parintii si familia – mereu i-am apreciat dar cred ca nu le-am dedicat suficient timp sa isi cunoasca copilul de acum, la aproape 25 de ani si sa vorbeasca altfel cu el. Si ei sunt schimbati, si eu sunt schimbat. Dar un lucru e cert, cu totii suntem schimbati in bine.
  4. Am invatat sa calculez fiecare gand si fiecare vorba inainte de a actiona sau a spune ceva. Habar nu aveam ca in 3 minute pot avea 3 pareri diferite despre acelasi subiect. Cel mai important e sa alegi cea mai buna variana pentru tine pentru ca da, oamenii din jurul tau sunt importanti dar cel mai important esti tu.
  5. Mi-am structurat mult mai bine planurile de viitor – desi sunt doar pentru viitor apropiat, am invatat sa gandesc BIG si sa imi prioritizez fiecare actiune in parte. Indiferent ca vorbim de profesional, amical sau sentimental.
  6. Imi place sa mananc! – Aici e un subiect delicat, de la a avea o masa pe zi, la a avea 4 mese + gusturi e un pas mare si cred eu important. Mereu uitam sa mananc, da, da, uitam sa mananc. Cine a mai auzit de asta?
  7. Am invatat sa imi gestionez mai bine veniturile – desi, poate a fost doar contextul dar sper ca si de acum sa fie totul la fel. N-au intarziat sa apara si primele investitii and I m so proooooud.
  8. Am avut timp suficient sa analizez diferitele contexte si situatii politice de la noi din tara. Acum, nu ca ma laud, dar cred ca as avea un discurs mai bun decat al multora de acolo. Si nu ma gandeam ca o sa imi placa atat de mult sa urmaresc stiri politice.
  9. M-am decis sa ma apuc de sport. Decizia am luat-o atunci insa am inceput sa o pun in practica de acum. Si ma simt atat de bine ca fac asta. Sper sa ma tina!
  10. Ce era la 10?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *