Afterhills Experience 2019

Dupa o vara lunga de care nu am putut profita din plin si am fost focus on work, finalul lunii august a inceput sa imi aduca oarecare frustrari. Stiam deja de cateva saptamani ca voi merge la Iasi pentru Afterhills si era singura mea ocazie sa ies din rutina de vara asta.

Zis si facut! Se pare ca organizatorii au intrat in campul meu energetic si au stiut ca nu pot ajunge nici la primul weekend din festival, asa ca a fost nevoie si de un al doilea.

Iasi. Eram acolo pentru prima data. Si in acelasi timp locul unde eram cazati. Nu am petrecut prea mult timp si nu am apucat sa ma bucur de linistea orasului si a oamenilor din jur pentru ca eram nerabdator sa ajung la festival.

La cativa km de festival, mai exact in padurea Dobrovat, avea sa fie locul unde se refugiasera cateva mii de persoane si locul unde paseai doar pe distractie. Les Elephantes Bizarres, Subcarpati sau Morcheeba sunt cateva dintre numele care au concertat la main stage, completand atmosfera zeci de DJ care au mixat la celelalte 4 scene.

Distractia a fost la ea acasa, mancarea si bautura nelipsite, muzica, voia buna si jocurile de lumini au completat intreg scenariul Afterhills 2019. Cei care au vrut sa stea departe de ochii lumii, s-au refugiat la silent stage unde puteau sa asculte muzica preferata la casti si sa isi savureze diferit cocktailul.

Deja sunt pregatit pentru 2020. Cu cine ma vad la Afterhills?

Biletele EGGSTATIC sunt disponibile online, în limita a 3000 buc. Prinde cea mai bună ofertă și contribuie chiar tu la un lineup AH2020 stelar!
EGGSTATIC Full Festival Passes disponibile aici: https://afterhills.com/bilete/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *